Slide

SPEELPERIODES

Maatregelen tijdens uw bezoek

We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.  De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Wat de maatregelen na de persconferentie van 12 november betekenen voor onze voorstelling treft u verder op deze pagina.

ONZE SPEELPERIODES

1 t/m 12 dec 2021
Zuid-Holland

Locatie: Beeld en Geluid Den Haag
Entreeprijs: €23.-
Maximaal 48 personen per ervaring

Let op, als je kaarten bestelt wordt je doorgestuurd naar de website van Het Nationale Theater. De voorstelling speelt in Beeld en Geluid Den Haag (dus niet Hilversum!)

BESTEL TICKETS

augustus 2022
Noord-Holland

Locatie: De Nieuwe Kerk, Amsterdam

De kaartverkoop van deze speelperiode start binnenkort. Als je ons mailt zetten we je op de mailingslist en berichten we je zodra de kaartverkoop start.

MAIL

Maatregelen tijdens uw bezoek

Wij kijken ernaar uit om iedereen te mogen verwelkomen bij Op klompen door de dessa. Echter staat de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers voorop. Hierdoor zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen in acht te nemen om de voortgang van onze voorstelling te waarborgen.

  • Voor de voorstelling is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht in de vorm van een QR-code (digitaal/geprint).
  • Bij de voorstellingen krijgt iedere bezoeker een zitplaats toegewezen en wordt de anderhalve meter afstand losgelaten. Echter worden de bezoekers tijdens de voorstelling ook begeleidt door de theaterervaring heen. Hierdoor vragen wij ieder, daar waar mogelijk, gepaste afstand te bewaren.
  • Een mondkapje is niet verplicht, maar het staat ieder natuurlijk vrij om deze wel te dragen tijdens het bezoeken van de voorstelling.
  • De horecavoorziening van Beeld en Geluid Den Haag (onze volgende locatie) sluit volgens de overheidsmaatregelen om 20:00 uur. Hierdoor kunnen we de bezoekers tijdens de voorstellingen met starttijd 21:00, niet voorzien van een hapje of drankje. Het is ook niet toegestaan om zelf eten/drinken mee te brengen.

Bovenstaande maatregelen zijn gebaseerd op de persconferentie van 12 november en gelden in ieder geval t/m 4 december. Deze zijn onder voorbehoud van wijzigingen.